Woongemeenschap

 

“De Koopvaarder”

Wooncomplex voor senioren

 

 

De Koopvaarder heeft het juiste woonconcept voor senioren

Happy Hour

Vrijdag 6 augustus a.s. gaan Joke Schipper en Martha Siccama weer een Happy Hour organiseren. Om 16.30 uur is Het Trefpunt geopend, om 18.00 uur is het HH afgelopen.

Ditmaal staat het Happy Hour open voor alleen de bewoners van De Koopvaarder.

En U weet het tocht? We volgen de richtlijnen van de landelijke overheid:
dat betekent dat er wel enkele voorwaarden verbonden zijn aan de toegankelijkheid:
– Houd 1,5 m afstand van elkaar
– Blijf weg als u ziekteklachten hebt.

Wij wensen u een fijn Happy Hour toe.

Geen bridge meer

Nu Mw. Hollander heeft aangegeven dat zij de bridge-activiteiten niet langer kan organiseren komt er een voorlopig einde aan het wekelijkse bridgen in De Koopvaarder. Het bestuur heeft contact opgenomen met de KBO Hoorn, die wekelijks een bridgemiddag organiseert in het Rode Kruisgebouw aan de Vredehofstraat. Zodra de KBO hier weer mee aan de slag gaat zullen wij onze bridgers daarover informeren.  

Belangstellenden kunnen zich aanmelden!

De Koopvaarder is een woongemeenschap waar je op jezelf woont maar met de activiteiten dicht bij huis. En met de mogelijkheid om sociale contacten op te doen. Wie wil dat niet als hij ouder wordt? Denk eens aan De Koopvaarder! In het appartementencomplex De Koopvaarder kunt u wonen met  leeftijdgenoten.

Heeft U interesse? In een oriënterend gesprek vertellen wij graag wat het is om in een woongemeenschap te wonen. Wij laten u ook een appartement zien, zodat u een beeld krijgt van de woningen.  Stel gerust uw vragen.

Kijk ook al vast eens op onze FAQ-pagina op deze website, daar vindt u al een groot aantal vragen en antwoorden wat het wonen in De Koopvaarder voor u kan betekenen.

Aanmelden voor een gesprek kan via het Contactformulier op deze website. Wij nemen dan contact met u op!

Gelegen in Hoorn, in de wijk Risdam, in de nabijheid van het winkelcentrum De Huesmolen