Woongemeenschap

 

“De Koopvaarder”

Wooncomplex voor senioren

 

 

De Koopvaarder heeft het juiste woonconcept voor senioren

Belangstellenden kunnen zich aanmelden!

U bent bijna aan uw pensioen toe, de kinderen zijn al lang het huis uit. Het huis wordt te groot, sommige kamers worden amper meer gebruikt. Een herkenbaar ‘probleem’. Een ander, kleiner huis, ’t liefst gelijksvloers, zou een uitkomst zijn! Maar zijn er nog seniorenwoningen te krijgen? Daar is een groeiend tekort aan als je de berichten mag geloven!

Denk dan eens aan De Koopvaarder! In het appartementencomplex De Koopvaarder kunt u wonen met  leeftijdgenoten. Het bestaat uit redelijk betaalbare huurwoningen die gelijkvloers zijn en bestaan uit 3-kamers met aangebouwde keuken. De Koopvaarder is een woongemeenschap waar je op jezelf woont maar met de activiteiten dicht bij huis. En met de mogelijkheid om sociale contacten op te doen.
Wie wil dat niet als hij ouder wordt?

Wij willen u graag wat meer vertellen hoe het is om in een woongemeenschap te wonen. Geïnteresseerd? Meldt u zich dan aan en wij zullen u uitnodigen voor een oriënterend gesprek zodat u zich een beeld kunt vormen wat wonen in De Koopvaarder voor u kan betekenen. Stel gerust uw vragen.

Kijk ook al vast eens op onze FAQ-pagina op deze website, daar vindt u al een groot aantal vragen en antwoorden wat het wonen in De Koopvaarder voor u kan betekenen.

Aanmelden voor een gesprek kan via het Contactformulier op deze website. Wij nemen dan contact met u op!

Gelegen in Hoorn, in de wijk Risdam, in de nabijheid van het winkelcentrum De Huesmolen