Woongemeenschap

 

“De Koopvaarder”

Wooncomplex voor senioren

 

 

De Koopvaarder heeft het juiste woonconcept voor senioren

Weer activiteiten

Het kabinet maakte onlangs bekend dat de Coronamaatregelen versoepeld kunnen worden. Vanaf nu is onze recreatieruimte Het Trefpunt  daarom weer geopend voor activiteiten. Alle activiteiten zijn weer opgestart.. 

Binnenkort gaat er een nieuwe activiteit van start. Er komt weer een zangkoor. Zo’n 20 bewoners hebben zich opgegeven. Onder leiding van pianist Hein Conijn gaan we op de dinsdagavond 2x per maand zingen van 20.00 – 22.00 uur. Het repertoire is een mengeling van oude meezingers en modern repertoire van o.a. Jan Smit, Rene Riva en Django Wagner.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden!

De Koopvaarder is een woongemeenschap waar je op jezelf woont maar met de activiteiten dicht bij huis. En met de mogelijkheid om sociale contacten op te doen. Wie wil dat niet als hij ouder wordt? Denk eens aan De Koopvaarder! In het appartementencomplex De Koopvaarder kunt u wonen met  leeftijdgenoten.

Heeft U interesse? In een oriënterend gesprek vertellen wij graag wat het is om in een woongemeenschap te wonen. Wij laten u ook een appartement zien, zodat u een beeld krijgt van de woningen.  Stel gerust uw vragen.

Kijk ook al vast eens op onze FAQ-pagina op deze website, daar vindt u al een groot aantal vragen en antwoorden wat het wonen in De Koopvaarder voor u kan betekenen.

Aanmelden voor een gesprek kan via het Contactformulier op deze website. Wij nemen dan contact met u op!

Gelegen in Hoorn, in de wijk Risdam, in de nabijheid van het winkelcentrum De Huesmolen